Wandelcoaching

Waarom wandelcoaching?

De fijnste gesprekken voer je tijdens het wandelen. Je geniet beiden van de natuur, kijkt elkaar niet aan, loopt in hetzelfde tempo, mijmert wat weg en stiltes zijn geen enkel probleem.

Met wandelcoaching stap je letterlijk en figuurlijk even uit jouw situatie. Het is daardoor makkelijker om vanuit ‘een helicopterview’ naar jouw eigen situatie te kijken. Tijdens de wandelcoaching ga je zelf op zoek naar de antwoorden op jouw (levens) vragen. Ik ondersteun je hierbij door het stellen van de juiste vragen. Uiteindelijk vind je de antwoorden op al jouw vragen dus helemaal in jezelf. Je hoeft daarom niets te doen, waar je niet helemaal achterstaat.

Ook uit allerlei onderzoeken blijkt telkens weer: wandelen is goed voor lichaam en geest. Allereerst helpt de natuur ons om stress te verlagen. Door te wandelen maak je ook het hormoon endorfine aan. Dit hormoon helpt om sombere gevoelens te overwinnen en maakt dat je je na een goede wandeling vaak beter en rustiger voelt. Dus de conclusie is: ga ook wandelen!

  • Van wandelen word je blij
  • Wandelen helpt je los te laten
  • Wandelen maakt creatiever
  • Lopend kom je tot fijne gesprekken
  • Wandelen helpt je vooruit te komen
Ik wil wandelen!

Ervaringen

‘Ik heb vijf wandelingen met Marlies gemaakt, waarvoor zij een heerlijk stukje natuur had gekozen. Tijdens het wandelen voelde ik me serieus genomen en met veel respect benaderd. Tijdens de wandelingen kwamen er soms gebeurtenissen uit mijn herinnering naar boven, die me ook na het wandelen aan het denken zetten en die me soms veel energie gaven. De gebruikte oefeningen waren fijn, bruikbaar en niet te zweverig voor mij. Ik voelde me na het wandelen meestal veel rustiger dan ervoor. Het was fijn om Marlies te leren kennen’.

Karin, Utrecht

‘Ik had veel moeite om dagelijks alle ballen in de lucht te houden. Ik was druk met mijn werk, mijn gezin, vrienden en familie en verloor de controle over mijn leven.

Gelukkig kwam ik Marlies tegen. Zij heeft mij met behulp van praktische tips en oefeningen geleerd weer “in control” te komen. Dankzij Marlies heb ik geleerd om meer tijd voor mezelf te creëren terwijl ik ook mijn werk, gezin en alle anderen die ik lief heb de tijd kan geven die ze verdienen.

Ik gun iedereen een wandelcoach als Marlies!’

Ayada, Utrecht