Wie ben ik?

Marlies Kamperman

Ik ben 48 jaar en woon met mijn gezin in Utrecht. Na mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen heb ik bij allerlei maatschappelijke organisaties gewerkt als projectleider, adviseur en belangenbehartiger. Op dit moment werk ik als projectleider bij het ROC Midden Nederland.

Nu de kinderen groter worden, voel ik weer ruimte om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb gemerkt dat ik niet langer alleen vanuit mijn hoofd wil werken, maar meer vanuit het hart. Echte verbinding voelen met anderen en met de natuur. Daarom ben ik de wandelcoachopleiding van Hilde Backus gaan volgen.

Sinds een aantal jaar ben ik mantelzorger voor mijn moeder. In deze periode heb ik gemerkt dat het ontzettend belangrijk is om dingen te blijven doen die je ontspannen en energie geven. Ook al heb je het druk en ook al heb je er eigenlijk geen energie voor. Zo heb ik zelf ontdekt dat ik het heerlijk vind om veel te wandelen, te sporten en hard te lopen in het bos. Dit maakte dat ik me beter kon ontspannen en genieten van de kleine dingen. Het resultaat is dat ik meer in balans ben en hierdoor ook de mantelzorg beter aan kan.

Hoe anderen mij omschrijven:

  • positief

  • luisteren zonder oordeel

  • analyserend

  • resultaatgericht

Ik wil wandelen!

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van
Het Coach Bureau afgerond
.

Ervaringen

‘Ik heb vijf wandelingen met Marlies gemaakt, waarvoor zij een heerlijk stukje natuur had gekozen. Tijdens het wandelen voelde ik me serieus genomen en met veel respect benaderd. Tijdens de wandelingen kwamen er soms gebeurtenissen uit mijn herinnering naar boven, die me ook na het wandelen aan het denken zetten en die me soms veel energie gaven. De gebruikte oefeningen waren fijn, bruikbaar en niet te zweverig voor mij. Ik voelde me na het wandelen meestal veel rustiger dan ervoor. Het was fijn om Marlies te leren kennen’.

Karin, Utrecht

‘Ik had veel moeite om dagelijks alle ballen in de lucht te houden. Ik was druk met mijn werk, mijn gezin, vrienden en familie en verloor de controle over mijn leven.

Gelukkig kwam ik Marlies tegen. Zij heeft mij met behulp van praktische tips en oefeningen geleerd weer “in control” te komen. Dankzij Marlies heb ik geleerd om meer tijd voor mezelf te creëren terwijl ik ook mijn werk, gezin en alle anderen die ik lief heb de tijd kan geven die ze verdienen.

Ik gun iedereen een wandelcoach als Marlies!’

Ayada, Utrecht