Tarieven

Werkwijze & tarieven

Werkwijze

Mijn coachtraject bestaat uit vijf wandelingen van ongeveer 90 minuten. Elke wandeling begint met een aantal mindfulnessoefeningen om even tot je zelf te komen. Daarna kijken we wat jij op dat moment nodig hebt. Ik stem mijn werkwijze altijd af op jouw wensen en behoeften. Vaak staat bewustwording, acceptatie en zelfcompassie centraal tijdens de wandelingen.

Wanneer je interesse hebt in de wandelcoaching, dan plannen we een gratis kennismakingswandeling van 45 minuten. We spreken samen af op een mooie plek in de buurt van Utrecht bv bij Rhijnauwen, het Noorderpark of Groenekan. Tijdens deze eerste wandeling vertel ik je meer over de wandelcoaching en kijken we of er een klik is. Wanneer je enthousiast bent over de wandelcoaching dan gaan we daarna nog vier keer wandelen.

  • Vijf keer 90 minuten

  • Het gaat om jouw wensen en behoeften

  • Bewustwording, acceptatie en zelfcompassie staan centraal

Ik wil wandelen!

Tarieven

Kennismaking:

Eén losse sessie:

Vier sessies:

Gratis & vrijblijvend

75 euro

300 euro

Veel zorgverzekeraars hebben in hun aanvullende verzekering een vergoeding voor cursussen en coaching voor mantelzorgers opgenomen. Informeer bij jouw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Ik wil wandelen!

Veelgestelde vragen:

Hoe ver loop je tijdens de wandelcoaching?

We lopen ongeveer 5 kilometer. We staan regelmatig stil en doen dan wat oefeningen.

Moet je heel sportief zijn voor wandelcoaching?

Nee hoor, ook als je niet vaak wandelt is dit goed te doen. Het is wel belangrijk dat je fijne sport/wandelschoenen aan trekt, die geen pijn doen.

Ga je ook wandelen in de regen?

Ja de wandeling gaat in principe altijd door. Als de voorspellingen echt slecht zijn, dan zoeken we samen naar een ander moment.

Is wandelcoaching heel zweverig?

Ik ben niet zweverig, maar juist heel praktisch. Het is gewoon een combinatie van coaching en wandelen.

De wandelcoaching bestaat uit 4 wandelingen. Kan je ook vaker of minder vaak wandelen?

Ja hoor, alles is mogelijk. We bespreken de mogelijkheden tijdens onze kennismaking.

Wandel je alleen in de regio Utrecht?

Ja dat klopt, aangezien ik zelf in Utrecht woon bied ik de wandelcoaching alleen in de regio Utrecht aan.

Werk je met een wachtlijst?

Op dit moment heb ik plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

Ervaringen

‘Ik heb vijf wandelingen met Marlies gemaakt, waarvoor zij een heerlijk stukje natuur had gekozen. Tijdens het wandelen voelde ik me serieus genomen en met veel respect benaderd. Tijdens de wandelingen kwamen er soms gebeurtenissen uit mijn herinnering naar boven, die me ook na het wandelen aan het denken zetten en die me soms veel energie gaven. De gebruikte oefeningen waren fijn, bruikbaar en niet te zweverig voor mij. Ik voelde me na het wandelen meestal veel rustiger dan ervoor. Het was fijn om Marlies te leren kennen’.

Karin, Utrecht

‘Ik had veel moeite om dagelijks alle ballen in de lucht te houden. Ik was druk met mijn werk, mijn gezin, vrienden en familie en verloor de controle over mijn leven.

Gelukkig kwam ik Marlies tegen. Zij heeft mij met behulp van praktische tips en oefeningen geleerd weer “in control” te komen. Dankzij Marlies heb ik geleerd om meer tijd voor mezelf te creëren terwijl ik ook mijn werk, gezin en alle anderen die ik lief heb de tijd kan geven die ze verdienen.

Ik gun iedereen een wandelcoach als Marlies!’

Ayada, Utrecht

Ga naar de bovenkant