Coach Hans

Hans Swartjes is eigenaar van Samen Stappen Zetten(SSZ). Een groot deel van zijn werkzame leven werkte hij in een managementfunctie in een technische wereld. Hier raakte hij gaande weg steeds meer geïnteresseerd in het menselijk gedrag en met name in de vraag: waarom doen mensen wat ze doen? Een aantal opleidingen en trainingen later besloot hij tot een carrière switch als coach(2007) en mede-eigenaar van Werkendemensen vof, gericht op vitaliteit en veiligheid. Vanaf 2021 besluit Hans zich specifiek te gaan focussen op stresscoaching en intervisiebegeleiding en richt SSZ op.

Stresscoaching

Rode draad in zijn coachbenadering is de fysiek-mentale aanpak. Chronische overbelasting door stress zorgt voor een ontregelt fysiologisch evenwicht. De mentale processen die nodig zijn om het lichaam te helpen herstellen werken als gevolg hiervan steeds minder. SSZ trajecten zijn opgebouwd uit een  fysiek (energieopbouw) en mentaal deel.

Intervisiebegeleiding

Al meer dan 10 jaar begeleidt Hans intervisietrajecten in diverse organisaties verspreid over Nederland en werkt hier intensief samen met intervisie.nl. Deze organisatie staat voor een professionele standaard in het gestructureerd begeleiden van intervisietrajecten met het oog op resultaat.

Klaar om de eerste stap te zetten? Plan een gratis oriëntatiegesprek in.